SOMEKS KOZMETIKA

O podjetju

031 391 475

Someks Luka Rožič s.p. se poleg uvoza in prodaje kozmetičnih naprav ukvarja še z raznolikim uvozom blaga iz Kitajske. Somesk Luka Rožič s.p. z izkušnjami, poslovnimi vezami, poznanstvi s kitajskimi podjetji, agenti in poslovneži, ladijskimi in kamionskimi špedicijami, poznavanjem njihovega načina poslovanja, nam, kot mednarodnemu timu strokovnjakov za poslovanje in uvoz iz Kitajske omogoča, da za Vas opravimo celostno storitev vezano na kitajsko blago ali podjetje kvalitetno, profesionalno in ugodno.

V segmentu kozmetičnih naprav imamo za nekatere naprave za lepoto ekskluzivno zastopstvo za prodajo in sicer v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, BIH in Črni Gori. To velja za naprave, ki jih vidite na naši spletni strani: https://www.someks-kozmetika.si. Če imate željo po drugačni kozmetični napravi, ki je še ni na našem spletu, lahko za vas poiščemo tudi želeno napravo in jo za vas uvozimo.

V prvem letu poslovanja smo prejeli najvišjo bonitetno oceno in sicer AA+, ki sta jo prejela samo 2% podjetij. Z nami je poslovanje varno, poslovno in profesionalno. Nikoli ne poslujemo z “drobnim tiskom”. Vedno transparentno in popolnoma razumljivo. Zaradi poslovne skrivnosti in korektnosti ne izdajamo imena podjetij za katera uvažamo ali z njimi kakorkoli drugače poslujemo.

Naslov

Pod Trško goro 45
8000 Novo mesto
Slovenija – Europa

GSM, Viber, WhatsApp

E-pošta

someks.marjan@gmail.com 

Someks Luka Rožič s.p.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino