LEPOTNA NAPRAVA US002H

Večnamenska lepotna naprava US002H je naprava z učinkovitim sistem za celotno nego obraza, ki vsebuje štiri tehnologije, ki se med seboj dopolnjujejo in se uporabljajo v medicinski kozmetiki. To so:

SHR (za odstranjevanje dlak),
E-light (za pomlajevanje kože),
RF (zmanjšanje gub)
Pico laser (za odstranjevanje pigmentnih madežev ter tetovaž (tattoojev)).

Kombinira različnih tehnologij s svojo močjo in svetlobno energijo, bipolarno RF ter s pico laserjem dajejo popolne rezultate in ima pomemben klinični učinek.
Dokazano je, da je naprava varna in učinkovita in da je primerna za vse različne tipe kože in polti.


Za več informacij o napravi pokličite: +386 31 391 475 (Marjan), ali na e-mail: someks.kozmetika@gmail.com

 

PRODAJNA CENA: 7.650,00 €, PROMOCIJSKA CENA: 5.790,00 €

 

 

Kaj lahko vse naredimo z napravo  US002H?

Neverjetno veliko!

Odstranjujemo dlake , pomlajujemo kožo, odstranjujemo gube, zategujemo kožo,  pigmentna terapija – odstranjevanje tetovaže.

Naj ima koža mladostni videz!

Marsikateri ali marsikomu dvigne samozavest lepa in popolna obrazna koža.

 Zato ponudite vašim strankam to, kar omogoča naša naprava US002H.

Način dela je popolnoma preprost. Vse funkcije in parametre upravljate le z dotikom na zaslonu .

Uporaba:   

1. Odstranjevanje dlak

2. Zatiranje kože

3. Odstranjevanje gub

4. Pomlajevanje kože

5. Terapija s pigmenti

6. Odstranjevanje aken

7. Vaskularna terapija

8. Odstranitev tetovaže

SHR

SHR pomeni Super Hair Removal, tehnologijo za trajno odstranjevanje dlak, ki ima velik uspeh. Uporablja se z visoko stopnjo ponavljanja (10Hz), vendar z nizko energijo, ki se nabira, da doseže energijo, potrebno za odstranjevanje dlak. Sistem združuje lasersko tehnologijo in prednosti metode pulzirajoče svetlobe, s čimer doseže praktično učinkovite in neboleče rezultate odstranjevanja dlak. Za popolno odstranitev dlak je potrebno med 5 – 8 tretmajev. Nekateri morda nekaj več. Vse je odvisno od debeline dlak, poraščenosti …  

E-luč IPL

Sistem E-Light uporablja tehnologijo, imenovano ELOS, ki pomlajuje kožo. Združuje optično (IPL) in radiofrekvenco (RF), da zagotovi zadovoljive, dolgotrajnejše rezultate. To je edini sistem, ki lahko pomladi kožo in se znebi “Peach Fuzz” (drobnih belih in blond las), ki jih drugi laserji pogrešajo.

 Bipolarni RF

Bipolarni RF je radiofrekvenčna frekvenca, ki lahko prodre v povrhnjico v globoko kožo. Spodbuja molekule vode, da se premikajo z veliko hitrostjo, nato proizvaja toploto in temperatura doseže 45-65 C. Učinek obdelave povzroči ponovno rast in obnovo kolagena. Medtem obnavlja stari in poškodovan kolagen; pozna se takojšni učinek zategovanja kože, zmanjšanja gube in zmanjša čas staranja kože.

PICO LASER

Pico laser uporablja edinstveno svetlobno valovno dolžino in specializirano lečo za pretvorbo laserske energije v nežen pritisk. Ta pritisk stisne celice in aktivira naravne celične signalne procese, ki ustvarjajo nov kolagen in elastin. Pico laser bo zmanjšal stranske učinke toplotnega učinka, ne da bi opekel ali poškodoval kožo, reši skoraj vse vrste pigmentnih madežev, je boljši od tradicionalnega laserskega beljenja.

PIGMENTNA TERAPIJA

Ko laser z ustrezno valovno dolžino, širino impulza in energijo nanesemo na pigmentne delce, trenutna visoka temperatura tvori ogromen impulz, ki ga absorbira kožni pigment.

VASKULARNA TERAPIJA

S 480 nm energije stimulirajte celično tkivo, da povzroči spremembe, vazokonstrikcijo, da odstrani učinek rdečih krvnih žil.

ODSTRAJEVANJE GUB

Je celovit dizajn za lokalno povešeno in nagubano kožo v kombinaciji s celotno obliko obraza. Odličen proti gubam in staranju.

V napravi US002H so vrhunski komponenti in sicer:

1) Proizvod ima Xenonsko svetilko proizvajalca Heraeus iz Nemčije (med najboljšim), ki lahko »ustreli« milijon krat, druge domače svetilke pa le deset tisočkrat. 2) Notranjost je iz aluminija. Dobro odvaja toploto, odporna na visoke temperature, ne puščanja vode, saj s tem podaljšamo življenjsko dobo svetilke in ročaja. 3) Priključek: Najnaprednejša tehnologija plug and play:  integracija vode in elektrike,  vhodni priključek za vodo je  ameriškega proizvajalca CPC,  elektronski priključki pa so nemškega dobavitelja. Je varen in zanesljiv. 4) Hladilno rebro ZDA Uvoženo INOX jeklo 316L za odlično hlajenje in ne onesnažuje vode. 5) Uvoženi premazni film na filtrih Najsodobnejši filtri IPL zagotavljajo varno in učinkovito večnamensko delovanje. Eleganten pokrovček olajša vstavljanje in natisne valovno dolžino za natančno obdelavo. Filtrirna folija je čisto uvožena; zato je filtriran val popolnoma udoben. 6) Vodna črpalka Iz Nemčije smo uvozili izredno tiho vodno črpalko: brez hrupa, strankam zagotavlja tiho in udobno okolje, večji pretok vode za boljše hlajenje, podaljšuje življenjsko dobo laserja in stroja.

PREDNOSTI

XENONSKA SVETILKA

Nemški Heraeus lahko ustreli do milijonkrat, druge domače svetilke pa le do deset tisočkrat.

AMERIŠKI RADIATOR

Uvoženo 316L nerjaveče jeklo, za odlično hlajenje in ne onesnažuje vode.

ALUMINIJASTA NOTRANJOST

Dobro odvajanje toplote, odpornost na visoke temperature, brez puščanja vode, podaljša življenjsko dobo svetilke in ročaja.

PREMAZNI FILM NA FILTRIH

Najsodobnejši filtri IPL zagotavljajo varno in učinkovito večnamensko delovanje. Eleganten pokrovček olajša vstavljanje in tudi natisne valovno dolžino za pravilno obdelavo.

​PRIKLJUČEK

Najnaprednejša tehnologija vključi in delaj: integracija vode in elektrike, ameriški CPC uvozni priključek za vodo in Nemški uvozni elektronski priključek, brez puščanja vode in elektrike, varno in zanesljivo.

ČRPALKA ZA VODO

Nemško uvožena ultra tiha vodna črpalka: brez hrupa, strankam zagotavlja tiho in udobno okolje, večji pretok vode za boljše hlajenje, podaljšuje življenjsko dobo laserja in stroja.

OSNOVNE SPECIFIKACIJE

Zaslon 8,4-palč (cca 20 cm) ni barvni LCD zaslon na dotik
Operacijski jezik Angleški poljski ruski turški nemški švicarski skupaj 6 jezikov
Hlajenje Japonski polprevodnik + zrak + voda + hladilni gel
Izhodna moč 2500 W
Napetost 220V (110V) / 15A 50Hz (60Hz)
Velikost stroja 44 x 53 x 89 cm
Velikost paketa 57X68X107 cm; 60 x 30 x 50 cm
Bruto teža 68 kg

BIPOLARNI RF SISTEM

Energetska gostota RF 1-50 J/cm2
RF frekvenca 6MHz
RF zamuda 100-1500 ms
Interval 1 ~ 4 s
Velikost mesta Premer 20/28/35 mm

SISTEM SHR/E-light

Energetska gostota IPL 1-50 J/cm2
Energetska gostota RF 1-50 J/cm2
Frekvenca IPL 1 ~ 10 s
Valovna dolžina 480nm, 530nm, 590nm, 640nm, 690nm standard
Velikost mesta 12X30mm2, 12X40mm2 neobvezno

LASERSKI SISTEM PICO

Laserska energija 800mJ
Prode 1064nm, 755nm, 532nm, sonda za luščenje ogljika
Luč za navodila Uvoženi indikator infrardečih žarkov
Širina impulza 2000ps
Pogostost 1 ~ 10Hz
Premer pik 1 ~ 8 mm

Video predstavitev naprave US002H

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino