CRYO US601N-3 – nova tehnologija za oblikovanje telesa.

 

Naprava CRYO US601N-3  oblikuje telo, odpravi celulit in izvaja lifting po celem telesu.

Zmožnosti CRYO US601N-3 so:
– Kriolipoliza
– Kavitacija
– Radiofrekvenca (RF)

Z napravo CRYO US601N-3  so terapije neboleče, brez stranskih učinkov in vam omogočajo varno, hitro in učinkovito preoblikovanje telesa.

Za več informacij o napravi pokličite: +386 31 391 475 (Marjan), ali na e-mail: someks.kozmetika@gmail.com

 

PRODAJNA CENA: 7.650,00 € + DDV

 

 

TEORIJA

Zamrzovanje celic z aparatom CRYO US601N-3 je medicinsko dokazano, da uničuje maščobne celice. Delovanje temelji na kontroliranem gretju in hlajenju z dodatnimi vibracijami. Deluje na lokalnem zmanjšanju maščobnih oblog za preoblikovanje telesnih oblin.

Izpostavljenost hlajenju je nastavljena tako, da povzroči celično smrt podkožnega maščobnega tkiva brez vidnih poškodb na površini kože. Postopek (terapija) je nekirurški poseg in je alternativen liposukciji.

Nekatere maščobne izbokline »stubbom« niso imune na prehrano in telesno vadbo, zato aparat CRYO US601N-3 s ročnikom/a cilja in ohlajala maščobne celice na temperature, ki sprožijo apoptozo maščobnih celic in to brez poškodb živcev ali drugih tkiv, ker lipidi v maščobi kristalizirajo pri toplejši temperaturi, kot voda v drugih vrstah celic. V nasprotnem primeru maščobne celice vstopijo v apoptotično zaporedje smrti in se postopoma odstranijo naslednjih nekaj tednov ali mesecev s strani imunskega sistema. Debelina maščobne plasti se znatno zmanjša.

 

 

KRIOLIPOLIZA

 

 

Je ne invaziven postopek (brez stika), pri katerem zdravnik ali kozmetičarka najprej položi membrano, nato pa ročko za kriolipolizo na kožo posameznika. Naprava postopoma črpa telesno toploto, dokler se podkožna maščoba ne zamrzne. Med postopkom aplikator zagotavlja natančno nadzorovane pogoje hlajenja, ki dokazano cilja in odpravlja maščobne celice na določenih področjih telesa. Ko so maščobne celice, ki so bile izpostavljene dovolj ohlajene, sprožijo proces naravnega odstranjevanja, ki postopoma zmanjšuje debelino maščobna plast.

Maščobne celice so po mnenju raziskovalcev na medicinski šoli Harvard zelo občutljive na mraz, odkril so, da intenzivno lokalizirano zamrzovanje ubija adipocite – celice, ki sodelujejo pri tvorbi maščobnega tkiva. Mraz uničuje maščobe s poškodbami celic, te postopoma odmrejo in se nato naravno presnavljajo v limfnem sistemu.
Rezultat je zmanjšanje maščobnih izboklin, ki je pri večini strank vidno že v dveh do štirih mesecih. Uničene maščobne celice se postopoma izločajo z normalnimi telesnimi presnovnimi procesi. Edina pomanjkljivost zdravljenja s kriolipolizo je, da rezultatov ne vidite takoj. To bo trajalo še nekaj mesecev, za dokončanje celotnega procesa, vključno s presnovo odmrlih maščobnih celic.

REZULTATI

Učinkovitost kriolipolize temelji na izkušenosti, nastavitvi parametrov tako na aparatu kot na ročniku in na večkratnih ponovitvah. Po enem ali dveh posegih lahko pričakujemo stanjšanje podkožnega maščevja v predelu zdravljenja za 20-25%. Približno 80% pacientov po posegu opazi veliko izboljšanje in je s posegom zadovoljnih.  Dejanske rezultate lahko opazimo že po prvem mesecu, nekateri pa med 4. in 6. mesecih. Odvisno je tudi od število terapij. Tri do pet minutna masaža dela zdravljenja (takoj po terapiji) pa zagotovo izboljša rezultate. Priporočljivo je, da ponovitev na istem predelu ponovimo čez  6. ali 8. tednov. Vmes pa izvajamo terapijo na drugih želenih mestih. Število terapij je odvisno od debeline kože in maščevja. Priporočeno je od 2 – 4x na en predel. Ker se trajno znebite maščobnih celic, se časovno splača potrpeti.

 

Končni rezultat:

– Delno, toda trajno odstrani maščobne celice
– Pospešuje delovanje metabolizma.
– Zmanjšati težo in oblikuje postavo – linijo
– Odstrani podbradek
– Izboljša “videz kože “
– Na obrazu in telesu je koža napeta

 
KAVITACIJA

Je  primerna za vse, ki si želijo na hiter, neboleč in učinkovit način odpraviti maščobne obloge in celulit na določenem delu telesa

Kavitacija je nekirurška liposukcija, ki se lahko izvaja na vseh predelih telesa, je učinkovita terapija, za odstranjevanje maščobe in celulita, ter učvrščevanje  ohlapne in povešene kože. Maščobo, ki smo jo razbili s pomočjo kavitacije, se v obliki trigliceridov izlije v medccelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina.

Rezultati kavitacije so vidni že v zelo kratkem času, pri nekaterih takoj, povprečno število potrebnih terapij je med 5 -10. Za terapije se odločimo glede na potrebe in želje stranke in  glede na različne dejavnike, kot je starost, teža ter specifičnost in struktura maščobnih celic oziroma lokalnih maščobnih oblog na določenem predelu telesa.

Priporočilo strankam je, da so po vsaki končani terapiji telesno aktivne, da se raztopljene maščobe čimprej izločijo iz telesa. Stranka naj pred in po terapiji spije vsaj 2,5 l vode.

 

 

Radiofrekvenca (RF)

 

Je neinvazivna tehnika pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože. S segrevanjem privedemo, do trenutnega krčenja do veznih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna.

Terapije deluje na principu radiofrekventnih valov, torej na delovanju elektromagnetnih valov. Pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. Skozi povrhnjico ne prehaja tok, zato se le-ta ne segreva, kar pomeni, da je površinsko hlajenje kože nepotrebno in z bistveno manjšo dovedeno energijo dosežemo hitrejše in boljše rezultate kot v primeru hlajenja kože.

Radiofrekvenca bistveno izboljšuje stanje povešene kože na obrazu in tudi na telesu,  gladi gube in izničuje videz pomarančne kože na nogah in zadnjici. Radiofrekvenca predvsem izboljša krvni pretok in pretok tekočin v limfnem sistemu, kar privede do boljše oskrbe celic s kisikom, celice začnejo izločati strupe in telo se začne aktivno čistiti.

Spremembe boste opazili že takoj po samemu postopku, končni učinek pa boste videli v roku 2-6 mesecev, ko se začnejo tvoriti nova kolagenska vlakna.

Zelo je pomembno, da so kožna tkiva med izvajanjem posegov dobro hidrirana zato priporočamo, da se spije vsaj 2,5 litre vode na dan, že nekaj dni pred posegom in tudi v času izvajanja.

Stranski učinki:

 • Blago rdečino kože na mestu tretmaja
 • Občutek suhe kože
 


MOŽNOSTI TERAPIJ

Ozek pas in trebuh

Izgubite odvečno trebušno maščobo, vrnite si samozavest in lepoto,
Ustvarite popolne linije in ostanite v formi.

Ozka brada

Odstranite maščobo pod brado, naredite obraz lepši.
Vrnite labodji vrat.

Ozke roke

Izgubite maščobo z masažo, udobno in priročno,
Izgubite povešeno roko in vrnite svojo vitko linijo rok.

Ozka zadnjica

Zožajte boke in zadnjico,
Ustvarite popolno postavo v obliki črke S,
Povečajte občutek linije telesa.

Ozke noge

Oblikujte si tanke noge in se poslovite od velikih nog,
Znebite se odvečne maščobe in dobite popolno obliko nog.

Lifting obraza

Z masažo obraza odstranite odvečno maščobo, spodbudi krvni obtok, doseže učinek tankega obraza,
Oblikujte si očarljiv majhen V obraz.

V katerih primerih RF posega ne smemo izvajati:
 • v času nosečnosti
 • osebe z diabetesom
 • s srčnimi boleznimi
 • epilepsijo, malignimi tumorji
 • osebe s srčnimi spodbujevalci, s slušnimi aparati
 • na osebah, ki imajo kakršnekoli kovinske materiale v telesu
 • na opečeni koži oz. koži, ki je bila preveč izpostavljena soncu
 • v dneh pred, med in po menstruacijskem ciklusu

SPECIFIKACIJE:

Model št. US601N-3
Vrsta Hujšanje telesa
Zaslon 8-palčni barvni zaslon na dotik
Jezik vmesnika angleščina
Izhodna moč 1000W
Pritisk 400KPa
Temperatura -10ºC – 45ºC
Intenzivnost vakuuma 1 do 10 nastavljivo
Število strelov Ni omejeno
Sistem Zamrzovanje maščob + kavitacija + RF
Hladilni sistem Veter + voda + polprevodnik
RF intenzivnost 1-15 J
Bruto teža 40 kg
Velikost stroja 66*66*75 cm


Video predstavitev naprave CRYO US601N-1

 

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino